Retkiä ja tutustumisia

Valmentavan koulutuksen opiskelijat ja henkilökunta ovat retkeilleet ja tutustuneet erilaisiin kohteisiin kuluvan lukuvuoden aikana.

Lähiseudun oppilaitokset ja työpaikat ovat tarjonneet paljon hyödyllisiä kokemuksia opiskelijoille. Olemme tutustuneet isommilla ja pienemmillä porukoilla erilaisiin työtehtäviin ja ammatteihin sekä laitteisiin ja tekniikoihin työpaikoilla. Oppilaitoksissa opiskelijat ovat päässeet näkemään eri koulutusaloja ja testailemaan alan opintoja.
Emme ole unohtaneet myöskään mielen hyvinvointia, vaan olemme tutustuneet myös kulttuuriin. Paikallinen taidemuseo Veturitalli on tarjonnut meille monia hienoja näyttelyitä. Ehdottomana suosikkina oli keväällä  Nick Brandtin valokuvanäyttely On This Earth, A Shadow Falls. Olemme käyneet myös Helsingissä Ateneumissa. Samalla reissulla vierailimme Eduskuntatalossa  ja kävimme kurkistamassa Oopperatalon kulisseihin.
Teijon kansallispuistossa on vietetty mukavia hetkiä retkeillen, ryhmäytyen ja liikunnasta sekä luonnosta nauttien.Keväällä kiitoksena hyvin sujuneesta lukuvuodesta kävimme myös hieman huvittelemassa.

Kotimatkalla oli bussissa aika hiljaista ;)
Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Valman haku 22.5-24.7 osoitteessa opintopolku.fi, uusi esittelyvideo julkaistu

Palautetta Valmasta

Mukavuutta koulupäiviin